Sbohem, 1.15!

Sbohem, 1.15! – pohled na 1. rok Kaktusu

Už tomu bude rok, co se čtyři kamarádi rozhodli, že založí server, kam se budou lidé rádi vracet. Bylo to zbrklé, nepromyšlené rozhodnutí. Většina z nás ho měla na jazyku pokaždé, kdy nastal problém na původním serveru, kde jsme všichni společně hráli a když nastal problém pro nás tehdy poslední, zvedli jsme se a šli to skutečně udělat.

Počítali jsme s tím, že nám vytvořit takový server potrvá minimálně dva dny, avšak Kaktus běžel už to odpoledne. Naši přátelé z původního serveru ze začátku Kaktusu nedávali naději a někteří ho i aktivně odmítali, ale časem se několik ke Kaktusu přidalo, ba i dokonce zůstalo.

Během tohoto roku si Kaktus vypěstoval (no pun intended) svou vlastní společnost, která nás, jako Admin team, nepřestává udivovat svou přívětivostí, štědrostí a nejvíce ze všech ,,stí“ – vlastností umět si ze sebe udělat srandu. Na serveru hraje všemožná směs lidí různých povah a talentů – máme tu hudebníky, malíře a kreslíře, pekaře, kuchaře, matematiky, návrháře stránek, programátory a mnoho dalších, kteří nás celý tento rok udivovali svými talenty. Nelze popřít, že mnozí z nás si i rozšířili obzory a zjistili, že diskutovat s lidmy s úplně opačnými názory a styly života není tak nemožné, jak si mysleli.

Náš server se poprvé přesouvá na jinou verzi s tak obrovským významem a jsme rádi, že jste tu nadále s námi, ať už jste tu rok nebo týden. Jak už jsme také psali, náš Admin ,,rohlík“ a jeho helper Bourak_Bob se vzdávají svého postu v zájmu klidného hraní jako členi Tieru 3. I když je neradi budeme postrádat, jsme především šťastni, že dělají toto rozhodnutí pro sebe.

Přátelé, neberte změnu, ať už tím myslíme zmenšení Admin teamu nebo reset mapy, za zlo. Věříme, že hráči s každou inkarnací Kaktusu budou vytvářet lepší a lepší města, stavby a eventy, které všichni rádi budou navštěvovat.

Ten, kdo posílal fotky svých staveb, je bude moci najít v Galerii. Každý obrázek bude odteď nadepsán i s verzí, ze které je.